Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Giske takket nei til comeback i Trøndelag Ap

Trond Giske har gitt beskjed om at han ikke ønsker seg en plass i det nye styret i Trøndelag Ap.

TAKKER NEI: Trond Giske ønsker ikke en plass i det nye styret i Trøndelag Ap. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TAKKER NEI: Trond Giske ønsker ikke en plass i det nye styret i Trøndelag Ap. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det går fram av en pressemelding fylkeslaget sendte ut fredag, ifølge Trønder-Avisa.

Giske var foreslått som en av kandidatene til styret, og det er blitt spekulert i om han ønsket seg nestledervervet for å bruke dette som et utgangspunkt for sitt politiske comeback.

- Jeg har snakket med Trond og spurt om han var kandidat, og om han ønsket å bli nestleder. Han har sagt han ikke ønsker å ta opp en plass i styret, sier valgkomiteens leder Ingvild Kjerkol til avisen.

Giske skal ha gitt uttrykk for at han ønsker å konsentrere seg om arbeidet som stortingsrepresentant og det fornyingsarbeidet partiet står overfor.

SIER UNNSKYLD: Under konstitueringen av nye Orkland Ap beklager Trond Giske for sitt maktmisbruk på direkten. Video: NTB Scanpix. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Ann Marit Mevassvik innstilles enstemmig som leder. Fylkeslaget har årsmøte den første helga i april. Gitt at ingen fremmer motkandidat på møtet, vil hun ta over som den første partilederen for det nye, sammenslåtte Trøndelag fylkeslag.

Ifølge valgkomiteens innstilling, vil gamle Nord-Trøndelag få fem medlemmer i styret, mens gamle Sør-Trøndelag får ni.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling