Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gissel-drama i tysk rådhus

En mann som hevder å være væpnet, har tatt et ukjent antall mennesker som gisler i rådhuset i Ingolstadt i delstaten Bayern i Tyskland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet opplyser dette til nyhetsbyrået DPA. Han har ikke framsatt noen krav, sier politiet.

Gisler blir holdt i rådhusets andre etasje. Området omkring er avsperret og store politistyrker er satt inn. Også tyske sikkerhetsstyker deltar.

Byens borgermester, Sepp Mißlbeck, er muligens en av gislene, skriver den lokale avisa Donaukurier. Avisa skriver også at det ryktes at gisseltakeren har rømt fra en psykiatrisk institusjon.

Den tyske kansleren Angela Merkel besøker Ingolstadt mandag ettermiddag for å drive valgkamp, men det er uvisst om møtet blir avlyst, melder tyske medier.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling