Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gissel i egen taxi

ANDEBU (Dagbladet): - Jeg var redd. Da han flerret opp skjorta mi med kniven, skjønte jeg at hva som helst kunne skje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det forteller den 24 år gamle taxisjåføren som var gissel i sin egen bil i en time i Vestfold i går morges.

Med en ledning rundt halsen og trusler om å bli stukket med kniv, ble han tvunget til å kjøre to rusede menn i 20-årsalderen fra Sem til Sandefjord ved sekstida søndag morgen.

Marerittet varte i en time før han slapp fri.
- Du får alle slags tanker i en slik situasjon. Men jeg har bestemt meg for å fortsette å kjøre drosje også etter dette, sier 24-åringen.

Av frykt for hevn tør han ikke stå fram. Det gjør heller ikke drosjeeieren som han kjører for.
- Du finner vel ikke på noe tull, sa knivmannen i forsetet da han truet sjåføren til å kjøre en rekke mindre veier mellom Sem og Sandefjord.

På industriområdet Pinsle utenfor Sandefjord tok overfallsmennene fem hundre kroner fra lommeboka hans. De dynket ham med en brennbar væske før de forsvant.
- De øldela radiosambandet og kastet batteriet på taxiens mobiltelefon. Jeg hadde min egen mobiltelefon, men jeg var ganske skjelven og det tok lang tid før jeg klarte å få slått den på og huske rett kode, sier 24-åringen.

Han er glad han slapp fysisk uskadd fra dramaet tidlig i går morges. I går kveld sto politiet i Sandefjord uten avgjørende spor etter ranerne.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!