Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gisseldrama fra Trøndelag til Sverige

TRONDHEIM (Dagbladet): I flere timer holdt en 26-åring en jevnaldrende mann som fange i bilen. Sammen kjørte de fra Melhus ved Trondheim til Åre i Sverige, der svensk politi tvang bilen ut i veikanten og arresterte nordmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilføreren ble holdt fast i et strupetak da politiet kom fram til bilen.

Sjåføren som var truet med på bilturen, befant seg i går kveld på sykehuset i Åre, mens 26-åringen ble brakt til arresten i Trondheim. Mannen blir avhørt først i dag.

- Kjøreturen startet ved sjutida søndag morgen, forteller politiinspektør Trond Erik Schea ved Uttrøndelag politidistrikt til Dagbladet.
Ifølge politiet skal begge mennene skal ha vært på samme fest i Melhus natt til søndag.

- Sjåføren skal ha blitt truet til å kjøre bilen. Ferden gikk først innom en bensinstasjon i Melhus. Ansatte ved bensinstasjonen vurderte situasjonen slik at de varslet politiet.

- De to i bilen kjørte videre til Sandmoen, like utenfor Trondheim, der de fylte bensin. Da de skulle betale, prøvde gisseltakeren å true den ansatte ved bensinstasjonen til å bli med på bilturen.

Situasjonen ved bensinstasjonen løste seg uten at mannen ble med, og de to i bilen kjørte videre.

- Svensk politi ble også bedt om bistand. Noen mil inn i Sverige stoppet de bilen, pågrep mannen og eskorterte ham til Trondheim, sier politiinspektør Trond Erik Schea.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media