Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gisseldrama i Paris over

To personer arrestert, en på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Seks personer ble tatt som gisler på et Lidl-supermarked i utkanten av Paris rundt klokka åtte i dag tidlig, opplyser fransk politi.

Store politistyrker ble sendt til supermarkedet. Så også et helikopter. Klokka 10.45 ble fire av gislene ha blitt frigitt, meldte det franske nettstedet 20minutes.

Ingen skadd
Litt etter klokka tolv meldte nyhetsbyråaet AFP at gisseldramaet var over, flere timer etter at bevæpnede menn tok seks personer til gisler i et Lidl-supermarket i utkanten av Paris, skriver BBC

To av gisseltakerne er nå arrestert. De to ble observert gående ut av butikken med hendene sine i lufta. Så fikk de på seg håndjern og kjørt bort av politiet. Det er ikke kjent hva som er motivet til gisselaksjonen. Den tredje gisseltakeren skal ha klart å rømme.

Moren til en av gislene har snakket med 20minutes:

- Jenta mi har det bra, men hun var redd. Hun kom dit klokka 5.45 i morges, og hun var den første som ble tatt til gissel, sier moren.

Snakket på telefon

Ifølge franskmannen Sébastian Bailly, brøt tre personer seg inn i supermarkedet før det åpnet, litt før klokka åtte. Da de skulle rømme stedet, møtte de på en politipatrulje, sier vitnet til 20minutes. «Da dro de inn igjen i supermarkedet, og tok de seks ansatte til gisler».


Sjefen for politiet i d'Aulnay-sous-Bois sier at de har kontakt med gisseltakerne per telefon.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling