Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gisseltaker skutt i beinet

Mannen som forrige torsdag tok fem personer som gisler ble pågrepet under dramatiske omstendigheter i natt i Raufoss sentrum. Politiet avfyrte skudd mot den bevæpnede mannen og skjøt ham i foten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like etter klokka 02 i natt pågrep bevæpna politi fra Vestoppland politidistrikt mannen ved Torvet i Raufoss sentrum. Mannen ble ringet inn etter tips fra publikum.

- Pågripelsen var også et resultat av lengre spaningsarbeid fra politiets side, sier konstituert politimester i Vestoppland politidistrikt, Håvard Fjærli, til Dagbladet.no. Han vil si lite om selve pågripelsen, men mener politiet har opptrådt korrekt under pågripelsen av mannen.

Politiets særskilte etterforskningsorgan, SEFO, er koblet inn i saken og vil gå igang med etterforsknng i mandag.

Det var forrige torsdag at mannen politiet mener er gisseltakeren, først tok en familie på tre til fange før han tok ytterligere to naboer som gisler. Gisseltakeren var bevæpnet med en pistol da han truet til seg et større pengebeløp og verdisaker fra familien før han stakk av i en bil.