Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gisseltaker voldtok barnehageansatt

Gisseltakeren som tok 48 gisler i en barnehage i Luxembourg forrige uke, voldtok en kvinnelig barnehageansatt. Gisseltakeren er nå overført fra sykehus til fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Luxembourg informerte i dag om at gisseltakeren i Wasserbillig hadde voldtatt en kvinnelig barnehageansett. Opplysningene har vært holdt tilbake av hensyn til offeret, melder NTB. Politiet har også opplyst at gisseltakeren oppførte seg verre mot barna enn først antatt, men vil ikke gi nærmere informasjon om dette.

Gisseltakeren ble skutt av politiet under gisseldramaet i barnehagen, men Luxembourg-avisa Tageblatt skriver i dag at mannen er skrevet ut fra sykehuset og overført til fengsel i Schrassig. (Dagbladet.no)

Første gang publisert: 08.06.00 10:15

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling