STJÅLET: Matmor Ulrikke Linnea Lomøy (23) fortvilte da Gizmo (4) ble stjålet fra henne mandag kveld. Foto: Privat
STJÅLET: Matmor Ulrikke Linnea Lomøy (23) fortvilte da Gizmo (4) ble stjålet fra henne mandag kveld. Foto: PrivatVis mer

Gizmo (4) er endelig tilbake hos matmor

Ulrikke (23) skulle bare pante flasker da den vesle hunden ble stjålet utenfor en butikk i Oslo mandag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ulrikke Linnea Lomøy (23) bandt Gizmo (4), en svart og hvit Papillon, utenfor Bunnpris på Bislett i Oslo da hun i 19.30-tida mandag kveld gikk på butikken for å pante flasker.

Hun var inne i butikken i maks fem minutter. Da hun kom ut var Gizmo sporløst borte.

Stjålet På overvåkningskameraet til butikken fikk hun se en blond sommerkledd kvinne gå forbi inngangen til Bunnpris med Gizmo i hånden. Mens hun går forbi butikken ser hun urolig inn, før hun går videre.

- Det var veldig kjipt å se bildene. Hva tenker man? Jeg tenkte bare at jeg ville finne den dama og få tilbake hunden min, sa Lomøy til Dagbladet i går.

Hun var svært bekymret for at hun aldri skulle få se hunden sin igjen.

Funnet I dag er 23-åringen svært glad for at Dagbladet omtalte saken i går. For i ettermiddag fikk hun en herlig telefon.

- Det ringte en person som sa at han hadde funnet Gizmo. Etter en stund kom en mann bærende på ham, sier Ulrikke Linnea Lomøy.

Hun vet ingen ting om personen som kom med hunden hennes, og som hevdet at hunden ble funnet i nærheten av St. Hanshaugen.

- Jeg ringte politiet og fortalte at Gizmo er kommet til rette.

- Fantastisk Lomøy er svært glad for å ha fått sin firbeinte venn tilbake.

- Det er helt fantastisk. Gjensynsgleden var stor. Da han kom virket han redd og forvirret, og han er nokså trøtt og sliten, så han har nok hatt det litt tøft, sier 23-åringen som understreker at hunden ikke er skadd på noen måte.

OVERVÅKINGSKAMERA: Ulrikke Linnea Lomøy (23) (t.v) er svært glad for å ha Gizmo (4) hjemme igjen i god behold. På overvåkingsbildet til høyre er kvinnen som tok hunden som sto bundet utenfor Bunnpris på Bislett mandag kveld. Foto: Privat
OVERVÅKINGSKAMERA: Ulrikke Linnea Lomøy (23) (t.v) er svært glad for å ha Gizmo (4) hjemme igjen i god behold. På overvåkingsbildet til høyre er kvinnen som tok hunden som sto bundet utenfor Bunnpris på Bislett mandag kveld. Foto: Privat Vis mer