TRE DREPT: En ubetalt gjeld kan ha vært et motiv for trippeldrapet i den svenske byen Uddevalla i helgen, melder Göteborg-Posten.. Foto: EPA/BJORN LARSSON ROSVALL SWEDEN OUT
TRE DREPT: En ubetalt gjeld kan ha vært et motiv for trippeldrapet i den svenske byen Uddevalla i helgen, melder Göteborg-Posten.. Foto: EPA/BJORN LARSSON ROSVALL SWEDEN OUTVis mer

Gjeld kan ha vært motiv for trippeldrapet i Uddevalla

To pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En ubetalt gjeld kan ha vært et motiv for trippeldrapet i den svenske byen Uddevalla i helgen, melder Göteborg-Posten.

Ifølge avisens kilder kjørte de to mennene og kvinnen som siden funnet drept, til Landvetter flyplass fredag kveld for å hente 22-åringen som nå er pågrepet i forbindelse med drapene.

Avisen erfarer videre at ett av ofrene var urolig i forkant av turen fordi vedkommende skyldte 22-åringen penger. I bilen skal det ha oppstått en krangel som endte med at de to mennene og kvinnen ble skutt og drept.

En 18 år gammel kvinne og to menn på 21 og 22 år ble funnet drept ved en parkeringsplass ved sykehuset i Uddevalla sørvest i Sverige lørdag morgen.

Søndag ble en 22-åring og en ett år yngre, nær slektning pågrepet og mistenkt for trippeldrapet. De er kjent av politiet fra før og tidligere straffedømt. 22-åringen nekter straffskyld, ifølge hans advokat.

(NTB)