Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gjellestad frigitt

Den norske orlogskapteinen Knut Gjellestad ble i kveld frigitt av opprørerne som har holdt ham som gissel i Sierra Leone.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Etter det jeg har fått bekreftet, er han i fin form, og befinner seg på Lungi-flyplassen utenfor Sierra Leones hovedstad Freetown, sier pressetalsmann i FO, oberstløytnant Knut Roar Bakken til Dagbladet.no.

En annen norsk militær FN-observatør, oberstløytnant Knut Inge Carlsen, snakket søndag med Gjellestad etter at han var frigitt.

Bakken forteller i kveld at Gjellestad i kveld er med på en debriefing sammen med de andre 53 FN-ansatte som ble løslatt sammen med ham av Den revolusjonære enhetsfronten (RUF).

- Vi er naturligvis svært glade. Dette er en stor lettelse, sier Bakken, som sier at FO i kveld vil prøve å komme kontakt med oberstløytnant Carlsen på Lungi-flyplassen.

<B>FRIGITT: </B>Knut Gjellestad ble i dag frigitt av opprørerne som har holdt ham som gissel i Sierra Leone.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling