Nå kjøper Bjørn Rune Gjelsten topphesten Quiet Easy for 3–4 millioner. Foto: Finansavisen
Nå kjøper Bjørn Rune Gjelsten topphesten Quiet Easy for 3–4 millioner. Foto: FinansavisenVis mer

QUIET EASY

Gjelsten kjøper hest til 3-4 millioner kroner

– Jeg fikk en fantastisk mulighet til å kjøpe Quiet Easy. Det er en topphest i verdenssammenheng, sier Bjørn Rune Gjelsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen:) Bjørn Rune Gjelsten har allerede åtte hester i stallen. Nå kjøper han topphesten Quiet Easy for 3–4 millioner til Johan Gulliksen og kanskje datteren, Ingrid, skriver Finansavisen.

– Fornuftig handel

– Jeg fikk en fantastisk mulighet til å kjøpe Quiet Easy. Det er en topphest i verdenssammenheng. Takket være Geir Gulliksens kontaktnett fikk jeg en fornuftig handel, sier Bjørn Rune Gjelsten til avisen.

Planen er at hesten skal ris i spangridningskonkurranser av Gulliksens sønn, Johan Sebastian Gulliksen.

– Min intensjon er tosidig – det handler både om å gjøre en god handel og at både Johan og kanskje min datter, Ingrid, kan ri den når hun blir mer erfaren, sier Gjelsten til Finansavisen.

Vunnet det meste

Quiet Easy er 13 år, har vært ridd av Iren Bertram Allen og vunnet det meste den har stilt opp i – sist under konkurranser i Mexico City der den også vant.

Gjelsten har ifølge avisen fra før tre hester sammen med Geir Gulliksen gjennom Stall Gullik, hvor Gjelsten er investor. I tillegg har han fem egne hester. Quiet Easy blir Gjelstens niende sprangridningshest.

Andre økonominyheter:
To aksjetips fredag
Analytiker jekker opp