Gjemte død mor i fryseren i fem år

Philip Schuth (52) levde på mammas trygd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I nesten fem år gjemte han mora si i fryseren. Hun døde en naturlig død, men arbeidsledige Philip Schuth, 52, fryktet at han ville bli beskyldt for å ha tatt livet av mora, og la henne i fryseren.

I helga dukket imidlertid politiet opp fordi han hadde gitt en av naboguttene en ørefik, etter at gutten hadde tatt seg inn i hagen hans på French Island i Mississippi.

Schuth nektet å åpne døra for politiet, og sa at han hadde mer enn 10, og mindre enn 100 bomber i huset. De ville han, sammen med 16 andre våpen, bruke hvis politiet stormet huset. Det førte til en 15 timer lang beleiring av huset hans. Da han endelig ga opp fant politiet den nedisete mora i sittestilling i fryseren i kjelleren.

Til å begynne med fant politiet bare is i fryseren, men etter å ha hugget bort noe av isen dukket et kne fram, og Schuth innrømmet at det var hans mor Edtih som lå der.

Liket i fryseren er nå sendt til identifikasjon, og obduksjon.

Til politiet har Schuth forklart at han i tillegg til å være redd for å bli beskyldt for å ha drept mora ikke hadde annet en moras trygdepenger å leve for.

Trygdeutbetalingene ville ikke vare i mer enn fem år , og Schuth har forklart at når pengene tok slutt hadde han tenkt enten å ta livet av seg, eller begå et væpnet ran slik at han ble satt i fengsel.

I huset fant politiet også 15-20 hjemmelagede bomber er fylt med spiker og metall, og en avsagd hagle sammen med 15 andre pistoler og geværer.