Gjemte mobilen i rumpa

30-åringen fikk varslet hjelpere fra cella.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den 30-årige Bergensmannen ble sammen med sin samboer pågrepet og siktet for utuktig omgang med fire gutter i september i fjor.

Da hadde han ifølge BT forgrepet seg på fire gutter og for trusler. Hans samboer ble siktet for forsøk på voldtekt av en av guttene.

Fikk varslet hjelpere

På politihuset i Bergen ble de to ransaket, men politiet sjekket ikke godt nok. Mellom rumpeballene hadde 30-åringen gjemt mobiltelefonen, og fra cella fikk han varslet to kamerater og ifølge politiet bedt dem fjerne bevismateriale fra mannens leilighet.

Politiet hadde forseglet leiligheten mens de ventet på ransakelse, men de to hjelperne brøt seg inn og fjernet det politiet mener er bevismateriale.

Leter etter minnebrikke

Det er særlig en minnebrikke fra et digitalkamera som nå er i politiets søkelys. Ordensmakten tror brikken inneholder bilder som beviser at mannen har hatt et seksuelt forhold til flere barn. Flere av guttene som skal ha blitt misbrukt har også forklart at det ble tatt bilder av dem.

Og nå er de to hjelperne også siktet for å ha motarbeidet politiets etterforskning, melder BT.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer