Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gjemte seg hos pappa

Ettersøkt 24-åring etter kidnappingen av Fabian Bengtsson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svensk politi mistenkter at 24-åringen deltok da rikmannssønnen og Siba-direktøren Fabian Bengtsson ble kidnappet og holdt fanget i 17 dager. Den ettersøkte mannen gjemte seg der han følte seg tryggest: Hjemme hos sin egen pappa i København.

Mannen har oppholdt seg i Sverige og kjører en svenskregistrert bil. I Gøteborg har han en onkel. Mannens familie var uforberedt på pågripelsen. I går sa mannens lillebror til Aftonbladet at storebroren ikke hadde noe å gjøre med kidnappingen.

Selv liker den spinkle 24-åringen å fremstille seg som «en som ofte hjelper andre med problemer».

Svensk og dansk politi samarbeidet om pågripelsen i familiens villa i går, skriver Aftonbladet. Mannen overga seg uten motstand. Det ble gjort flere beslag, men det ble ikke funnet våpen i huset.

Mannen kommer opprinnelig fra Baltikum og har ikke lovlig opphold verken i Sverige eller i Danmark. Han har gått med på å bli utlevert til svensk politi og blir trolig overlevert allerede i dag.

En 27 år gammel mann sitter varetektsfengslet i Wien. Mannen antas å være den som holdt kontakten med familien Bengtsson, som gikk ut på tv for å be for sønnens liv mens Fabian var forsvunnet.

image: Gjemte seg hos pappa