USA - Anklages for å ha drept sin egen svigersønn:

- Gjemte svigersønnens lik i bagasjerommet

60-åringen oppdaget at datteren angivelig var blitt solgt til prostitusjonsring, og skal ha skyldt på svigersønnen.

ARRESTERT: Den 60 år gamle mannen er arrestert og anklaget for å ha drept sin egen svigersønn. Kausjonen er satt til én million dollar og stedatteren (bildet) prøver nå å samle inn penger for å sette ham fri. Foto: GoFundMe
ARRESTERT: Den 60 år gamle mannen er arrestert og anklaget for å ha drept sin egen svigersønn. Kausjonen er satt til én million dollar og stedatteren (bildet) prøver nå å samle inn penger for å sette ham fri. Foto: GoFundMe Vis mer
Publisert

Fredag den 22. oktober gjorde politiet i Spokane i Washington en grusom oppdagelse mens de var ute og patruljerte.

Etter å ha fått inn meldinger om en forlatt bil med en forferdelig lukt, rykket patruljen ut til adressen. Personer som befant seg på stedet skal ha trodd at det kunne være gjemt et lik i bagasjerommet på bilen.

Dekket av mugg

En av de første politimennene på stedet beskriver overfor lokalavisa The Spokesman-Review at hele bilen var dekket av mugg på innsida.

Da politiet åpnet bagasjerommet, kunne de bekrefte den makabre mistanken: Baki bilen lå det menneskelige levninger.

Det opplyser politiet i Spokane i en pressemelding på Facebook.

Den avdøde er blitt identifisert som en 19 år gammel mann som har vært savnet siden november 2020.

Ifølge The Spokeman-Review, som viser til rettsdokumenter, skal 19-åringen ha vært bundet med plaststrips på hender og føtter.

Han skal også ha vært teipet over munnen. Klærne hans hadde stikkmerker.

Solgt til prostitusjon

Nå har politiet arrestert en 60 år gammel mann for overlagt drap.

- I oktober i fjor oppdaget 60-åringen at hans unge datter angivelig skal ha blitt solgt til en prostitusjonsring i Seattle-området, skriver politiet.

Mannen skal ha oppdaget at datterens kjæreste (den avdøde), kanskje var ansvarlig for at hun hadde blitt solgt.

MACGYVER: For å få dua ned fra strømkabelen måtte politiet i Peru tenke utenfor boksen. Video: @Muni_Barranca Vis mer

60-åringen greide å redde datteren sin, og hentet henne tilbake til Spokane-området i oktober i fjor.

Da mannen fant ut at 19-åringen skulle reise til Airway Heights, en nærliggende by like vest for Spokane, skal han ha benyttet anledningen.

- Han ventet på datterens kjæreste og konfronterte ham da han kom fram, opplyser politiet.

Bortført og knivstukket

Politiet mener han så skal ha bortført 19-åringen, bundet ham opp og plassert ham i bagasjerommet på bilen.

FALLER: En mann faller fra taket under et fluktforsøk fra politiet i England, 22. juli 2021. VIDEO: Kameraone REPORTER: Vegard Krüger Vis mer

- 60-åringen angrep offeret gjentatte ganger ved å slå ham med en murstein, og så knivstikke ham flere ganger - noe som førte til at 19-åringen døde, hevder politiets etterforskere.

Etter drapet skal 60-åringen ha kjørt bilen til et avsidesliggende sted i North Spokane County, og forlatt bilen mens liket fremdeles lå der.

Der ble bilen stående fram til den ble flyttet i oktober 2021 av en tredjepart, og deretter kjørt til Spokane. Politiet tror ikke at vedkommende som flyttet bilen var klar over liket i bagasjerommet.

Ble liggende i ett år

Bilen ble forlatt på en adresse i nærheten av East Everett Avenue i Spokane. Den grusomme oppdagelsen ble gjort av folk som romsterte gjennom den forlatte bilen, i jakt på gjenstander å ta med seg.

KRITISK: En innsatt griper pistolen til en politibetjent, og sikter mot han i et rømningsforsøk. Illinois-politiet har selv frigitt en video av hendelsen. Vis mer

Det var de som kontaktet politiet, etter å ha merket seg den fæle lukta. Ut fra politiets beregninger hadde avdøde ligget der i omlag ett år.

Politiet opplyser at 60-åringen ble innbrakt i arrest uten videre problemer. Mannen sitter nå i Spokane County Jail, anklaget for overlagt drap.

Ifølge Spokesman-Review skal mannen ha tilstått å ha drept 19-åringen. Politiet har ikke gått ut med noe informasjon om hvordan mannen stiller seg til skyldspørsmålet.

- Ut fra informasjonen vi har nå, fant drapet sted i Airway Heights.

Én million i kausjon

Ifølge fengslingsdokumentene skal kausjonen være satt til en million dollar.

Mannens stedatter har nå opprettet en innsamlingskampanje hos GiveSendGo, i et forsøk på å samle inn nok penger til å betale kausjonen.

- Denne faren gjorde det som er utenkelig for noen av oss for å redde sin lille jente fra et et liv som forårsaker langvarige arr og årevis med emosjonell skade. Han gjorde det som de fleste av oss foreldre ville gjort, eller tenkt på å gjøre, i en situasjon som denne, skriver hun.

SINT KUNDE: Etter å ha blitt kastet ut av butikken tidligere på dagen returnerer han med en overraskelse til de ansatte. Video: Kameraone. Reporter: Anabelle Bruun Vis mer

Hun mener han ikke hører til i fengsel, fordi han ikke har noe kriminelt rulleblad fra før. Tvert imot hevder hun at mange nå kaller ham en helt.

- Jeg vil gjøre alt for å hjelpe ham med å bli en fri mann, og få sin dag i retten til å forsvare både sin egen og sin datters ære. Min stefar er en fantastisk mann, og en enda bedre far, skriver hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer