Gjenforent med Jenna

Etter en klappjakt og kidnappingsdrama med politi og skurker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| JESSHEIM (Dagbladet.no): I en leilighet hjemme på Jessheim fortvilte Thea Bråten Christensen (19). Noen timer seinere var sorgen snudd til lykke. Dagbladet var med under hele dramaet.

— Jeg føler meg så hjelpeløs. Jeg har kjørt gjennom hele Strømmen sentrum og sett etter svarte BMWer og notert registreringsnumrene på alle jeg ser. Jeg savner henne så utrolig mye, sier Thea til Dagbladet.

Blar oppKjæresten Joakim Siljuberg (21) blar gjennom en tjukk bunke full av femhundrelapper og teller til 20 000 kroner.

Han skal møte de tre mennene som bortførte pomeranian-hunden Jenna da hun sto bundet utenfor Shell bensinstasjon på Strømmen søndag ettermiddag, og er klar til å betale hele beløpet for å få kjæledyret tilbake.— De har ikke forlangt noen penger, men vi utlovet en dusør, og man vet aldri hva de vil ha, sier Joakim til Dagbladet. Fikk kontaktKjæresteparet kom i kontakt med hundekidnapperne da de fant registreringsnummeret på bilen som tok Jenna på overvåkningsvideoen fra bensinstasjonen.

De fant ut hvem som eide bilen, lånte mobiltelefonen til en venninne, og ringte en av gjerningsmennene. Han tok ikke telefonen, men ringte seinere tilbake til venninna, som opprettet kontakt med mannen og avtalte at de skulle få se Jenna dersom de dro til bensinstasjonen på Strømmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer