Gjengleder skutt i Oslo

To skutt på Furuset - én pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To menn er brakt til Ullevål universitetssykehus med skader etter et skytedrama på Furuset i Oslo like før klokka 19 i kveld, bekrefter politiet.

I alt skal fire personer være innblandet i skytedramaet.

En mann ble pågrepet på Bjørndal sør i Oslo like før klokka 21, mistenkt for innblanding i skyteepisoden. Politiet jakter nå på den siste antatte gjerningsmannen.

- En gjerningsmann er fortsatt på frifot, sier vaktleder Laila Back ved krimvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

- Leter etter flere

De skadde, en 27-åring og 30-åring, ble kjørt til Ullevål Universitetssykehus. De var da begge bevisste, og er ifølge Back ikke livstruende skadd. 

Hun ønsker ikke å si noe om tilstanden utover dette, men opplyser at de på grunn av visse omstendigheter ikke har kunnet avhøre de to.

- Vi håpet å få avhøre den ene på Ullevål allerede i natt, men han måtte inn til operasjon, så det har ikke vært mulig, sier hun.

- Gjengleder

En av de skutte, en 30-åring, er ifølge Dagbladet.no\'s kilder en av de mest sentrale skikkelsene i B-gjengen. Dagbladet.no erfarer at skytingen kan dreie seg om hevn etter Aker Brygge-skuddene i fjor sommer. Fire personer avfyrte den gang 15-20 skudd mot personer fra A-gjengen, og folk flyktet i alle retninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer