Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gjenglemt i iskald buss

Den unge kvinnen våknet til et mareritt etter at hun sovnet i nattbussen i Bodø natt til søndag. Bussen var parkert og låst, det var ikke et menneske å se, og hun klarte ikke å komme seg ut. Det var 13 minusgrader både utendørs og inne i bussen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bussjåføren hadde ikke gått gjennom bussen etter at nattskiftet var over. Derfor så han ikke kvinnen som sov på et sete bak i bussen, forteller Nordlands Framtid.

Bussen var parkert på et lite trafikkert sted på Stormyra i Bodø, og den tynnkledde kvinnen var iskald og vettskremt da hun våknet. Bussdøra var låst med hengelås, og umulig å åpne. Ruta som skal være nødutgang fikk hun ikke opp, fordi pakningen rundt ruta satt fast.

Heldigvis var hun snarrådig nok til å sette på bussens nødblink. Det oppdaget en annen nattbussjåfør som kom for å avslutte sin vakt. Da han kom henne til unnsetning, sto hun og slo løs på en av rutene med et brannslukningsapparat. Saltens Bilruter, som eier bussen, sier at de allerede har skjerpet rutinene for å hindre at noe slikt skjer igjen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media