Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gjengoppgjør og knivstikking på Romsås

To personer ble stukket med kniv i det politiet betegner som et gjengoppjør mellom ungdommer på Romsås i natt. Over 30 ungdommer av norsk og utenlandsk opprinnelse skal i følge politiet ha deltatt i slåsskampene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en 18-åring og en 20-åring som ble knivstukket. De er begge på Ullevål sykehus, hvor de behandles for alvorlige, men ikke livstruende skader i brystregionen. I følge en melding fra sykehuset er begges situasjon stabil.

En av de mistenke for ugjerningen er av utenlandsk opprinnelse. De to som ble skadet er norske, men politiet tror ikke at motivet for slagsmålet er rasistisk. Personen som politiet mistenker står bak knivstikkingen er foreløpig ikke pågrepet.

Flere av ungdommene som deltok i slagsmålet var beruset. Det skal ha kommet til håndgemeng utenfor et ungdomslokale der omlag 70 ungdommer deltok i en bursdagsfeiring.

PÅ PLASS: Politiet var raskt på plass da de fikk melding om gjengbråk og knivstikking i bydelen Romsås i Oslo i natt.