Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gjengvoldtekten av dansk kvinne (51) varte i tre-fire timer

Stor politijakt pågår nå. De skyldige risikerer streng straff.

VOLDTATT: Her undersøker kriminalteknikere området den danske kvinnen ble brutalt gjengvoldatt og ranet. Foto: Reuters/NTB Scanpix
VOLDTATT: Her undersøker kriminalteknikere området den danske kvinnen ble brutalt gjengvoldatt og ranet. Foto: Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bare to personer er pågrepet etter den brutale voldtekten av en 51 år gammel dansk kvinne i turistområdet Paharganj sentralt i New Delhi tirsdag. Flere andre har tidligere vært inne til avhør i saken.

Ifølge Times of India deltok mellom åtte og ni menn i gruppevoldtekten. Politiet skal vite identiteten på de andre mennene, og har iverksatt en massiv politijakt.

Holdt fanget i tre-fire timer Den 51 år gamle kvinnen skal ha blitt gjengvoldtatt etter å ha gått seg bort og spurt om veien etter å ha besøkt et museum. Gruppen med menn skal ha pekt mot en forlatt vei, der de overfalte henne og truet henne med kniv.

De skal først ha utsatt 51-åringen for vold og ranet henne, før de voldtok henne etter tur. Tre av mennene skal ha voldtatt henne to ganger.

Indiske medier opererer med ulike tall, men det er anslått at kvinnen ble holdt fanget og voldtatt i tre-fire timer.

Streng straff En mann kalt Mahender Ganja beskrives som lederen av gruppen, og har vært involvert i to drapssaker tidligere, skriver Times of India.

Gjerningsmennene risikerer streng straff, etter at landet skjerpet straffene etter den brutale voldtekten av en 23 år gammel kvinne i New Dehli for 13 måneder siden. 23-åringen døde av skadene hun ble påført, og fire indiske menn ble i september i fjor dømt til døden.

Den danske 51-åringen reiste tilbake til Danmark i går morges.

Hun skal ikke ha ønsket å foreta en medisinsk undersøkelse før avreisen fordi hun nektet å forlate hotellet før hun skulle hjem, men ifølge Indian Express kan kvinnen ta en medisinsk undersøkelse i Danmark.

POPULÆRT FOR BACKPACKERE: Paharganj-området i New Delhi er populært for backpackere fra hele verden. Det var i dette området den danske kvinnen (51) ble gjengvoldtatt. Foto: Reuters/Vijay Mathur/NTB Scanpix
POPULÆRT FOR BACKPACKERE: Paharganj-området i New Delhi er populært for backpackere fra hele verden. Det var i dette området den danske kvinnen (51) ble gjengvoldtatt. Foto: Reuters/Vijay Mathur/NTB Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart