Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gjengvoldtok og brente kvinne (27)

Fire menn har tilstått seksuelt overgrep.

ETTERFORSKER: Her undersøker etterforskere åstedet der en indisk kvinne ble funnet torsdag morgen. Foto: KK Productions via AP / NTB scanpix
ETTERFORSKER: Her undersøker etterforskere åstedet der en indisk kvinne ble funnet torsdag morgen. Foto: KK Productions via AP / NTB scanpix Vis mer

Fire menn har erkjent at de gjengvoldtok en 27 år gammel kvinne i India, som de etterpå brente levende, ifølge lokalt politi.

- Fire personer er arrestert, og de har erkjent seksuelt overgrep mot offeret, forteller politiinspektør Venkatesh til CNN.

Punkterte

Den 27 år gamle veterinæren kjørte moped hjemmefra rundt klokka seks onsdag ettermiddag, for å rekke en time hos legen.

Litt seinere ringte hun søsteren og sa at hun hadde punktert på det ene dekket, og at en lastebilsjåfør hadde tilbudt henne hjelp. Hun sto og ventet ved en bomstasjon.

- Hun parkerte mopeden nær en bomstasjon, og så bestilte hun en taxi for å rekke legetimen. Hun kom tilbake rundt klokka ni og da så hun at et av hjulene på mopeden var punktert. Lastebilsjåføren tilbød seg å fikse det og ba henne venter, forteller søsteren til BBC.

27-åringen skal også ha fortalt søstera at hun var redd, fordi det begynte å bli så seint. Offerets søster prøvde å seinere å få kontakt med henne igjen, men da var telefonen avskrudd.

Brente kroppen

Fordi mennene som nå har tilstått seksuelt overgrep brukte vold, skal kvinnen ha vært delvis bevisstløs etter overgrepet, som skjedde i byen Hyderabad onsdag.

- De kjørte henne i lastebil til et annet sted. Der la de henne under ei bru, helte bensin over henne og brente kroppen, forteller Venkatesh.

Kvinnen døde etter hendelsen. Hun ble identifisert ved hjelp av smykker og klær.

På grunn av omfattende brannskader kunne ikke medisinske undersøkelser konkludere med at hun hadde blitt voldtatt.

Store mørketall

Voldtekt og seksuell vold mot kvinner har fått økende fokus i India i kjølvannet etter at en 23 år gammel kvinne ble gruppevoldtatt og drept på en buss i New Delhi i 2012.

Fire menn ble dømt til døden for voldtekten og drapet.

På tross av det økende fokuset har det jevnt og trutt kommet grusomme og nedslående historier fra India.

I januar i fjor ble 8 år gamle Asifa Bano bortført, dopet ned, voldtatt av seks menn og drept i Katuaregionene i India

Den saken førte til store protester, da mange mente at myndighetene ikke hadde gjort nok for å forhindre overgrepssaker.

Ifølge tall fra nyhetsbyrået DPA ble 33.658 kvinner og jenter voldtatt i India i 2018, men det antas å være store mørketall.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media