Gjennombrudd i 37 år gammel drapssak: Har endelig identifisert offeret

21 år gamle Marcia King ble identifisert ved hjelp av «revolusjonerende og banebrytende arbeid».

IDENTIFISERT: For snart 37 år siden ble en ung kvinne funnet drept i Ohio. Først denne uka ble hun identifisert som 21 år gamle Marcia King. Foto: Miami County Sherrif's Office
IDENTIFISERT: For snart 37 år siden ble en ung kvinne funnet drept i Ohio. Først denne uka ble hun identifisert som 21 år gamle Marcia King. Foto: Miami County Sherrif's Office Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 24. april 1981 ble en ung kvinne funnet død nær byen Troy i Miami County i Ohio i USA. Obduksjonen avslørte at hun hadde blitt kvalt og utsatt for stump vold.

Det ble anslått at kvinnen hadde vært død i bare noen timer da hun be funnet.

Da hun ble funnet hadde hun på seg en ganske karakteristisk hjorteskinnsjakke, noe som gjorde at hun ble kjent som «Buckskin Girl».

- Politiet glemmer aldri

Politiet la fingeravtrykkene hennes inn i sin database, men de lyktes ikke i å identifisere den unge kvinnen, og både drapssaken, og hvem drapsofferet var, forble et mysterium.

- Denne saken har vært knyttet til en etterforsker som en aktiv etterforskning siden offeret ble funnet. Offeret har forblitt uidentifisert i nesten 37 år, på tross av gjentatte forsøk, sier den lokale politisjefen, Dave Duchak, ifølge ABC News.

Han innkalte denne uka til en pressekonferanse for å fortelle at de etter nesten 37 år endelig sto foran et gjennombrudd i saken. De hadde lyktes i å identifisere den døde kvinnen, som var 21 år gamle Marcia King fra Arkansas.

- Politiet glemmer aldri. Vi har gått en lang vei for å komme hit vi er i dag, sier Duchak, ifølge Troy Daily News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer