Hagen-forsvinningen:

Gjennomfører nye avhør - tror på svar

Politiet jakter ikke lenger på de to mennene som har vært etterlyst i forbindelse med Anne-Elisabeth Hagens forsvinning. Nå tror de nye avhør skal gi svarene de trenger.

SAVNET: Anne-Elisabeth Hagen er fremdeles sporløst forsvunnet, mer enn sju måneder etter at hun sist ble sett. Foto: Privat
SAVNET: Anne-Elisabeth Hagen er fremdeles sporløst forsvunnet, mer enn sju måneder etter at hun sist ble sett. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Drøye sju måneder etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog, har politiet besluttet å legge bort etterforskningen av de to mennene som ble etterlyst med bilde i forbindelse med den antatte bortføringen. De to mennene ble fanget opp av overvåkningskameraer utenfor ektemann og milliardær Tom Hagens arbeidsplass, samme dag som 69-åringen forsvant.

Ingen av de to er identifisert, til tross for omfattende etterforskning.

«Luemannen» og «telefonmannen»

Begge var mørkt kledd, kom fra vest og gikk nedover mot parkeringsplassen foran næringsbyggets hovedinngang. Den første stoppet like før han nådde parkeringsplassen, snudde seg plutselig og gikk tilbake i retningen han kom fra klokka 07.36.

Fordi den første mannen gikk med lue, og den andre mannen så ut til å holde en telefon til øret, er de blitt kalt henholdsvis «luemannen» og «telefonmannen».

Politiinspektør Tommy Brøske sier at de nå erkjenner at de ikke kommer lenger i identifiseringsarbeidet, til tross for flere tips fra publikum om hvem de to er.

- Derfor retter vi innsatsen mot andre prosjekter. Vi mener det er mindre sannsynlig enn tidligere at begge eller en av dem er knyttet til saken, sier Brøske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer