Gjennomførte rekonstruksjon med sentrale vitner

Sentrale vitner etter mordet på Einar Opsahl (35) var onsdag kveld tilbake på åstedet for rekonstruksjon.

REKONSTRUKSJON: To sentrale vitner var på Bislett i kveld for å gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsesforløpet den kvelden Einar Opsahl ble skutt og drept. Foto: Uffe Frandsen
REKONSTRUKSJON: To sentrale vitner var på Bislett i kveld for å gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsesforløpet den kvelden Einar Opsahl ble skutt og drept. Foto: Uffe Frandsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kveld ble den første rekonstruksjonen av hendelsesforløpet som tok sted da Einar Opsahl ble skutt og drept på Bislett 18. juni i år, gjennomført. To sentrale vitner i saken var på stedet, i regi av politiet, for å gjenskape og dokumentere hva som skjedde den kvelden Opsahl ble skutt.

- Disse to vitnene har gjort viktige observasjoner for saken, så det er klart at de har sett noe som er viktig å dokumentere på denne måten, sier politiadvokat Cecilie Gulnes ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Grundig gjennomgang Politisperringer ble satt opp rundt klokka 21.00 onsdag kveld, og rekonstruksjonen startet 21.45. Arbeidet skal pågå til jobben er ferdig, sier Gulnes.

- I kveld er det bare disse vitnene vi jobber med. Vi må gjøre dette grundig, og vi holder på til vi er ferdige. Det er jo avhengig av hvor mye vitnene har å fortelle.

Flere etterforskere, tillegg til politiadvokaten selv, var på stedet under rekonstruksjonen.

Det var to biler som kom inn i selve situasjonen drapsnatta, og politiet hadde plassert to biler i tilsvarende posisjoner under rekonstruksjonen. Ved bilene viste vitnene for etterforskerne, og politiets fotograf, sin versjon av hendelsesforløpet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer