Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gjenopplever 1993-seieren

Gro mener Jens har gjort en kjempejobb.

Oslo  20090915.
Statsminister Jens Stoltenberg kommenterer stortingsvalget i hagen i regjeringens representasjonsanlegg tirsdag.
Foto: Lise Åserud / Scanpix
Oslo 20090915. Statsminister Jens Stoltenberg kommenterer stortingsvalget i hagen i regjeringens representasjonsanlegg tirsdag. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Gro Harlem Brundtland er på oppdrag i utlandet og sender følgende valgkommentar via sin rådgiver Jon Mørland:

"Det er en stor inspirasjon å oppleve at Jens og Arbeiderpartiet står så sterkt i velgernes øyne etter fire år med rødgrønn regjering. Ikke minst peker det fremover når oppslutningen blant ungdom har nådd nye høyder.
Jens har selv gjort en kjempejobb og bekreftet sine åpenbare lederegenskaper.
Jeg gleder meg med partiet og Jens, og gratulerer Kristin og Liv Signe med innsatsen for et vellykket prosjekt på vegne av folk og land.
Mye er i dag annerledes, men som Jens sier, det er når man greier å kombinere tradisjonene med det moderne, at man kan lykkes!
Jeg gjenopplever derfor valgseieren i 1993, etter mange år med regjeringsansvar, der Arbeiderpartiets rolle som tyngdepunktet i norsk politikk ble så tydelig manifestert"

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling