Gjenopptar jakten på væpnet bilfører

Våpentruet politipatrulje utenfor Tønsberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Vestfold fortsetter søndag formiddag jakten på en bilfører som truet en politipatrulje med våpen utenfor Tønsberg lørdag kveld.

Væpnede politipatruljer og helikopter med varmesøkende kamera jaktet natt til søndag etter mannen. Søket ble imidlertid avsluttet uten resultat i 02.30-tiden.

Søndag formiddag gjenopptar politiet jakten.

- Vi tar nå skritt for å finne ut hvor han kan ha dratt med bilen, og hvordan vi kan få lokalisert ham, sier politiadvokat Hilde Aas Valle til NTB.

Politiet fikk tatt registreringsnummeret på bilen, en Audi, og sier de har en klar mistanke om hvem vedkommende er.

- Vi ønsker ikke å gi opplysninger om hvor mannen er hjemhørende eller om bilen er hans i utgangspunktet, sier Valle til Dagbladet.no.

Hendelsen skjedde rundt klokken 23.30 lørdag, etter at mannen først ble forsøkt stoppet ved en kontroll ved Bispeveien utenfor Tønsberg.

En politipatrulje tok opp jakten på bilen inntil mannen stanset bilen og truet de to tjenestemennene med et håndvåpen. Da lot politiet han kjøre videre, før de senere startet søket etter ham.

JAKTER NAVNGITT MISTENKT: Politiet i Vestfold har gjenopptatt jakten på mannen som truet en politipatrulje med våpen. Foto: Lasse Ljung/NYHETSFOTO
JAKTER NAVNGITT MISTENKT: Politiet i Vestfold har gjenopptatt jakten på mannen som truet en politipatrulje med våpen. Foto: Lasse Ljung/NYHETSFOTO Vis mer

NTB/Dagbladet.no