Gjenopptar letingen etter savnet mann i Hordaland

Politiet tror han falt i sjøen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mannskaper både på sjøen og langs strand fortsetter torsdag søket etter en mann i 60-årene som politiet tror falt i sjøen ved Osterøy i Hordaland onsdag kveld.

Letingen i Osterfjorden ble innstilt i løpet av natten på grunn av dårlige leteforhold, men da det lysnet torsdag morgen, fortsatte søket etter mannen.

- Det er ufyselig vær, men nå driver de med finsøk, så da har ikke været så stor betydning, forklarer redningsleder Andreas Bull ved Hovedredningssentralen Sør-Norge.

Politiet fikk melding om en kantret båt i Osterfjorden tidlig onsdag kveld, og en redningsaksjon ble iverksatt i løpet av kort tid. Politiet mener mye tyder på at mannen i 60-årene falt over bord.

Kystvaktskipet Sortland søker torsdag i det aktuelle området i Osterfjorden sammen med fire andre båter. I tillegg driver bakkemannskaper fra Røde Kors strandsøk.

Det er ikke satt inn helikopter i letingen skjærtorsdag.

- Både luftambulanse og redningshelikopter gjennomsøkte området, så nå er det viktig å følge opp med et finsøk langs land, og der har vi satt inn godt med ressurser, sier Bull til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer