Gjenopptar togtrafikken mellom Drammen og Asker

Problemet reparert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har i ettermiddag vært full stans på togstrekningen mellom Drammen og Asker. En montør ble sendt til stedet for å rette opp en feil på sporet. Klokka 16.20 i ettermiddag melder Jernbaneverket at feilen er rettet opp og at togtrafikken gjenopptas.

De melder at togene kjører som normalt, men at forsinkelser vil fortsatt forekomme.

- En montør reparerer feilen så fort den er funnet. Hvor lang tid det vil ta kan jeg ikke si noe om, dessverre, sa Ragnhild Aagesen, pressevakt i Jernbaneverket til Dagbladet.

Buss og taxi satt opp NSB og flytoget organiserte busstransport under stansen, men reisende må regne med forsinkelser.

- Det er begynnelsen av rushen, beklageligvis er det mange som reiser vestover fra Oslo som blir berørt av det her, sier Aagesen videre.

- Vi jobber ennå med å få nok busser. Vi kjører også taxi, sier Gina Scholz, pressevakt i NSB.

- Ikke kjekt Det er ukjent hvor mange passasjerer som ferdes på denne strekningen på denne tiden av døgnet, men det gjaldt både lokal- og regionaltog til Vestfold og Bergen.

- Dette er ikke noe kjekt, det siste tallet var at ni busser går i pendel mellom Asker og Drammen. Med så mange reisende håper vi at det ordner seg på en god måte, slike at de som har ventet lenge og absolutt er nødt til å rekke noe får være med, sier Scholz. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.