- Gjensidige oppfordrer til korrupsjon

Advokat reagerer sterkt på tilbud til yrkesskadde Finn Toni.

TAR BLADET FRA MUNNEN: Advokat Anders Andersen (t.v) mener forsikringsgiganten Gjensidige bruker ufine metoder i et forsøk på å påtvinge yrkesskadde Finn Toni Hauger (36) et elendig oppgjør.
Foto: Tomm W. Christiansen/Dagbladet
TAR BLADET FRA MUNNEN: Advokat Anders Andersen (t.v) mener forsikringsgiganten Gjensidige bruker ufine metoder i et forsøk på å påtvinge yrkesskadde Finn Toni Hauger (36) et elendig oppgjør. Foto: Tomm W. Christiansen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Anders Andersen mener han ville ha risikert sin framtid som advokat dersom han hadde fått yrkesskadde Finn Toni Hauger (36) med på å akseptere det elendige tilbudet fra forsikringsselskapet.

- Det som er kommet fra forsikringsselskapet er helt fortvilende. Situasjonen er tung. De vet hvordan de skal holde deg nede,  sier yrkesskadde Finn Toni Hauger (36) til Dagbladet.

28. mars 2006, under arbeid med å bore hull for sprengning i et fjell, fikk han et 40 kilo tungt rør i hodet.

Han er fremdeles sterkt preget av ulykken, og slik helsa er nå, kan han trolig ikke regne med å bli mer enn 50 prosent arbeidsfør i framtida.

Dermed kan den unge mannen ha et erstatningskrav på rundt 600 000 kroner.

Snudde totalt Nav har godkjent Haugers yrkesskade. Gjensidige har betalt ut ménerstatning og har inntil nylig fortløpende erstattet hans inntektstap. Men etter et forhandlingsmøte i januar i år snudde forsikringsgiganten totalt.

- Etter møtet framsto det som åpenbart at Gjensidiges agenda var å unngå ytterligere utbetaling av erstatning, sier advokat Anders Andersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer