BOMBEROBOT FØRST:  Polititjenestemenn i Tøyenparken mandag kveld med bomberoboten og ledningene fra den bombelignende gjenstanden, som stengte parken i to timer. FOTO: NINA HANSEN/DAGBLADET.
BOMBEROBOT FØRST: Polititjenestemenn i Tøyenparken mandag kveld med bomberoboten og ledningene fra den bombelignende gjenstanden, som stengte parken i to timer. FOTO: NINA HANSEN/DAGBLADET.Vis mer

Gjenstanden var ufarlig - Tøyenparken åpnet igjen

- 20 ganger 20 cm med noen ledninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter to timers avsperring i frykt for at en sprengladning var plassert Tøyenparken i Oslo, ble parken åpnet igjen ved 19.20-tiden.

Det ble også den store gjennomfartsåren Finnmarksgata, som ble stengt for trafikk etter at politiet fikk melding fra publikum klokka 17.20 om en bombelignede gjenstand under en benk i nedre del av parken, ved Munch-museet.

- Det viser seg å være en ufarlig gjenstand uten eksplosiver. Den er om lag 20 ganger 20 centimeter stor med noen ledninger, opplyser politi på stedet til Dagbladet.

Politiet gir ikke en detaljert beskrivelse av gjenstanden.

Ved 19-tiden sendte Oslo-politiets bombegruppe fram en bomberobot mot den mistenkelige gjenstanden, og polititjenestemenn gikk fram for å undersøke etter at bomberoboten hadde gjort sin del av jobben.

Det var mange i parken i sola 2. påskedags ettermiddag.

Alle ble evakuert. Den bombelignende gjenstanden var plassert under en benk i kort avstand til Finnmarksgata.