Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gjermund Cappelen fengslet i fire nye uker

Har erkjent smugling av stort parti hasj.

BAK LÅS OG SLÅ: Narkotikasiktede Gjermund Cappelen (48) ble varetektsfengslet i ytterligere fire uker i Asker og Bærum tingrett i Sandvika fredag. Foto: Privat
BAK LÅS OG SLÅ: Narkotikasiktede Gjermund Cappelen (48) ble varetektsfengslet i ytterligere fire uker i Asker og Bærum tingrett i Sandvika fredag. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Narkotikasiktede Gjermund Cappelen (48) ble varetektsfengslet i ytterligere fire uker i Asker og Bærum tingrett i Sandvika fredag.

Dette var det første rettsmøtet han var til stede i siden han ble varetektsfengslet første gang i desember 2013, siktet for narkotikakriminalitet og korrupsjon. Han har nå sittet fengslet i nesten 400 dager. Cappelen har erkjent å ha innført et større parti med hasj til Norge.

- Min klient møter i fengslingsmøtet. Han begjærer seg løslatt, sa forsvarer Benedict de Vibe til VG før fengslingen.

Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører og startet klokka 13. Sent fredag ettermiddag kom kjennelsen fra tingretten.

48-åringen forblir fengslet i nye fire uker med brev- og besøksforbud. Han får imidlertid lov til å få kontrollerte besøk av nærmeste familie.

Asker og Bærum politidistrikt etterforsker narkotikasaken mot Cappelen. Han pekes ut som hovedmannen i et større narkonettverk.

(NTB)