Gjerningsmann la igjen ei pakke da han ranet en kvinne og to barn i deres hjem i går

- Pakka var lagt igjen med vilje, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På Bjørkelangen i Aurskog-Høland på Romerike ble ei kvinne i 30-åra og to mindreårige barn utsatt for et såkalt hjemmeran i går kveld, melder rb.no.Gjerningsmannen som hadde delvis tildekket ansiktet sitt ringte på eller banket på døra, og da han kom inn i boligen pekte han på den voksne kvinnen med en pistol, opplyser politioverbetjent Ole Fallang ved Bjørkelangen lensmannskontor til Dagbladet.

- På gebrokkent norsk sa han at han skulle ha penger, eller noe sånt. Han fikk med seg noen smykker og gikk derfra, sier Fallang til Dagbladet.

La igjen ei pakke Ifølge politioverbetjenten skjedde hjemmeranet i 20.00-tida i går, mandag. Gjerningsmannen skal ha tatt seg fra huset og boligfeltet til fots, og flere naboer skal ha observert ham både før og etter ranet.

- Det viser seg at han oppholdt seg i området i om lag 30 minutter før ranet. Han bar på ei pakke, som han la igjen i boligen, sier Fallang.

- Hva inneholdt den?

- Vi har ingen konkrete opplysninger om det foreløpig. Den var lagt igjen med vilje, og vi har nå tatt hånd om den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer