Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gjerningsmann på frifot etter knivstikking i Sandnes

En 19 år gammel mann ble knivstukket i låret i Sandnes torsdag ettermiddag. Gjerningsmannen var i 19-tiden fortsatt på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hendelsen skjedde ved biblioteket i Sandnes sentrum, og politiet fikk melding om knivstikkingen litt etter klokken 15.30.

- Vedkommende som ble stukket ned, er ikke alvorlig skadd. Han ble kjørt til legevakt av en politipatrulje. Vi har foreløpig ikke pågrepet noen, sier operasjonsleder Victor Jensen i Sørvest politidistrikt til NTB.

19-åringen har beskrevet gjerningsmannen som over 30 år, med skjegg og iført en rød jakke. Ifølge Jensen er begge involverte av utenlandsk opprinnelse.

- Vi har foreløpig ingen grunn til å tro at dette er en tilfeldig handling, men det er fremdeles uklart om det er noen relasjon mellom de to involverte, sier Jensen.

Ved 18-tiden opplyste politiet at søket etter gjerningsmannen var avsluttet. Fornærmede er avhørt, og den videre etterforskningen overtas av Sandnes politistasjon.

Årsaken til knivstikkingen er foreløpig ikke kjent.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling