Gjerningsmann på frifot etter overfallsvoldtekt i Grimstad

Politiet har hittil bare ett vitne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet ber alle som kan ha sett mannen som mistenkes for å ha overfalt og voldtatt en kvinne i Grimstad sentrum søndag, om å melde fra til Agder-politiet.

Et øyenvitne varslet politiet om hendelsen ved 7-tiden søndag morgen. Siden da har politiet lett etter gjerningsmannen, gjort undersøkelser på åstedet og avhørt en rekke vitner.

Søket etter gjerningsmannen ble avsluttet uten resultat søndag kveld.

- Vår førsteprioritet er naturligvis å finne den mistenkte, sier politioverbetjent Eva Marit Gaukstad i Agder politidistrikt til NTB.

Politiet går derfor ut med en ny beskrivelse av den antatte gjerningsmannen i håp om å finne ham. Det dreier seg om en voksen mann med normal kroppsbygning. Han har kort, mørkt hår og er mellom 165 og 180 cm høy og mørk i huden. Han snakker engelsk, men også noe gebrokkent norsk. Han er iført en mørk jakke og en relativt løstsittende dongeribukse.

Observasjoner i sentrumsområdet mellom klokken 6.30 og 7 søndag er spesielt interessante. Men alle observasjoner i Grimstad gjennom natten, samt eventuelt andre møter med personen som passer beskrivelsen, kan være relevante, ifølge politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer