Gjerningsmannen pågrepet

En 20-år gammel kvinne ble forsøkt voldtatt i en leilighet på Tøyen i går ettermiddag. Kvinnen forsvarte seg med kniv. Gjerningsmannen ble pågrepet på en kafé i nærheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Mannen har stukket fra stedet, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no. Han har foreløpig ikke noe signalement på gjerningsmannen.

Den 20-år gamle jenta skal ha blitt med mannen hjem til hans leilighet på Grønland i natt. Det er uklart hva som har skjedd etterpå, men i ettermiddag forsøkte den 54 år gamle mannen å voldta henne. Hun forsvarte seg med en kniv.

- Hun trykket en kniv i ryggen på ham, sier Hjulstad. Han stakk fra leiligheten i Friis gate på Grønland. Men noen timer senere ble han pågrepet på en kafé i samme området.

- Politiet ble tilkalt til kaféen fordi det var en som laget bråk, sier Hjulstad. Mannen sitter nå i arresten. Jenta har blitt undersøkt på legevakten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer