- Gjerningsmannen var nordeuropeisk

Furuset-offer beskriver ukjent gjerningsmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den 30 år gamle mannen som fredag ble beskutt på Furuset i Oslo har beskrevet en ukjent gjerningsmann av nordeuropeisk utseende.

Mannen er den ene av de to som ble beskutt i Granstangen 32 A fredag kveld. Overfor sin advokat, Vidar Lind Iversen, har 30-åringen beskrevet en gjerningsmann han ikke kjente fra før og som var av nordeuropeisk utseende, skriver Dagsavisen.Løslatt I går ble den ene siktede etter skuddepisoden, en 23 år gammel norsk-iraner, løslatt av politiet. Mannens forsvarer Tor Even Gjende var ikke overrasket over løslatelsen. - Dette var tvert imot forventet. Det sier litt når politiet løslater en siktet i en så alvorlig sak som dette. Politiet har rett og slett tatt fullstendig feil og arrestert feil mann, sa Gjende til Dagbladet.no i går. Politiet har fortsatt mistanke om at 23-åringen kan være innvolvert i skyteepisoden, og opprettholder siktelsen.- Vi har løslatt 23-åringen nå fordi det ikke var grunnlag for å holde på ham, men han er fremdeles siktet i saken. Om vi frafaller siktelsen blir først klart til uka, sier overbetjent Finn Abrahamsen.Kun én avhørt Den 30 år gamle mannen ble skutt i armen og hofta. 26-åringen, som også ble skutt fredag, ble truffet i ansiktet og er vesentlig hardere skadd. Politiet har ikke  fått avhøre sistnevnte fordi legene har ment det ikke ville være forsvarlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer