Gjestene skjønte ingenting da brudens far stoppet bryllupet. Men da de så hva han hadde planlagt, brast alle i gråt

Rørende bilder går verden rundt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I en familie som har vært gjennom en skilsmisse, kan det være vanskelig å bevare harmonien når bryllup eller andre store livsbegivenheter skal markeres.

Så er ikke tilfellet i denne familien fra Ohio, der bildene av generøsiteten til Todd Bachman (brudens far) nå hylles verden rundt.

Bachman skulle leie sin biologiske datter, Brittany Peck, til alteret, men da han stoppet halvveis var det ingen av gjestene som skjønte noe. Før han gikk bort til bort til Pecks stefar, Todd Cendorsky.Bachman tok så et resolutt grep i armen til en tydelig rørt Cendorsky, og sammen giftet de bort den 21 år gamle datteren og stedatteren deres. 

Hadde en plan En ting hadde vært om de to mennene hadde hatt et problemfritt forhold, men ifølge The Chronicle Telegram har dette vært noe anstrengt. Peck fortalte at hun ikke visste hvem av dem hun skulle spørre om å gifte henne bort.

- Hun ringte meg og sa «Pappa, det er noe som plager meg ...». Jeg visste hva hun skulle si og sa jeg hadde noe planlagt. Hun hadde så vanskelig for å ta et valg, og det var det siste jeg ønsket meg for henne på hennes store dag, sier Bachman.Han forteller videre at han valgte å holde planene sine hemmelige helt fram til selve seremonien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.