Gjett hvor Marcus (25) var da han ble arrestert

Kombinerte frisørtimen med kokainsalg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet.no):En 25-år gammel mann fra Evansville i USA ble onsdag arrestert da han gikk ut fra den lokale frisøren for å utføre en narkotikahandel.

Marcus T. Bailey (25) var på dette tidspunktet ettersøkt av myndighetene, da politiet fant han i en bil med to andre personer og 21 gram kokain, sier talsperson for politiet i Evansville, Steve Green, til Courierpress. 

Hos frisøren
Bailey skulle angivelig få håret sitt flettet hos frisøren da han skal ha gått ut for å gjennomføre narkotikahandelen.

De to andre personene i bilen, Demorrio Lawrence og Tamarra Blue, er siktet for besittels av narkotika og ble senere løslatt. De to skal ha sagt til politiet at Bailey ba dem komme til frisøen hvis de ville kjøpe kokain av han.

Begge har innrømmet å ha gitt penger til Bailey når han kom til bilen.

Tidligere straffedømt
Bailey, på sin side, sier at det var han som skal ha kjøpt kokainen fra de to andre. Men politiet mener at både Blue og Lawrence begge viste fysiske tegn på kokainavhengighet, og mener at det var de to som skal ha kjøpt narkotikaen.

Bailey viste ingen slike tegn, melder politiet videre.

Bailey har tidligere vært straffedømt for blant annet kokainhandel og besittelse av et uregistrert håndvåpen, ifølge Indiane Offender Database.

FRISØRTABBE: Slik så den uferdige sveisen til Marcus T. Bailey (25) ut, før han ble tauet inn av politiet for kokainsalg. FOTO: Politiet
FRISØRTABBE: Slik så den uferdige sveisen til Marcus T. Bailey (25) ut, før han ble tauet inn av politiet for kokainsalg. FOTO: Politiet Vis mer