Gjør alt for å finne Reidun

Familievennen Runar Tjønnheim (45) leder den frivillige leteaksjonen etter Reidun Hardang Natadal (39). Han har daglig kontakt med de pårørende og kjenner deres sorg, smerte og fortvilelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NOTODDEN (Dagbladet): I går kveld hadde han et møte med Reiduns familie for å legge opp det videre søket. Tjønnheim har ett mål, og han er krystallklar:

- Vi gir oss ikke før vi finner henne. Uvissheten er en voldsom belastning for de pårørende, sier Runar Tjønnheim til Dagbladet.

Han har lang erfaring fra Røde Kors. Nå står han i spissen for den frivillige aksjonen blant venner, pårørende og familie.

Kjenner på kroppen

- Jeg vet hvor vondt Reiduns familie har det, sier Tjønnheim, som time for time er i kontakt med familie og letemannskaper.

For noen år tilbake har han selv vært i samme situasjon. Han kjenner seg igjen i fortvilelsen til tobarnsmorens familie.

- Jeg mistet en kamerat. Han forsvant den 1. april og ble funnet først fem måneder seinere. Vi fant ham på den andre siden av Heddalsvannet, langt fra elva der han gikk uti, sier Tjønnheim.

Åpenhjertig forteller han også om faren som tok livet sitt i skogen og ble funnet etter få dager.

- Jeg vet hvordan det føles, timer og dager i uvisshet, sier Tjønnheim.

Stor innsats

I dag er det ei uke siden søk og leiting etter Reidun Hardang Natadal begynte. I flere dager har det vært satt inn store ressurser til lands og til vanns. Uten resultat. Uten et eneste lite spor.

Dykkere fra Røde Kors i Skien og Porsgrunn har søkt i Heddalsvannet i helga og har allerede bebudet at de stiller opp igjen neste helg.

I dag fortsetter søket med en miniubåt i vannet, samtidig som frivillige skal søke fra båt og på land.

- Vi gir oss ikke før Reidun er funnet, sier Runar Tjønnheim.

Han har en datter på 11 år.

- Reiduns yngste sønn er på samme alder, sier han ettertenksomt.

Politiet famler

- Vi har ingen gode spor. Vi vet rett og slett ikke hva som har skjedd med Reidun. Jeg frykter at vi må finne henne for å komme videre i saken, sier politioverbetjent Jan Henrik Henriksen på Notodden til Dagbladet.

Han bekrefter nå at telefonsamtalene til Reidun forrige helg da hun forsvant, ikke har gitt noen gode ledetråder.

Politiet holder fullt trøkk i etterforskningen, med bistand av tre Kripos-eksperter og spesialetterforskere fra voldsteamet i Telemark. Alle håper at de skal finne «noe» for å komme videre i etterforskningen.

DYKKERSØK: Åtte dykkere fra Røde Kors i Skien , Porsgrunn og Tokke stilte frivillig opp for å søke etter den savnede tobarnsmoren i Heddalsvannet i helga.
GIR IKKE OPP: - Vi gir ikke opp før Reidun er funnet, sier Runar Tjønnheim. Han er en venn av familien og leder leteaksjonen.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 7702054


Varnish cache server