Søvngjengeri:

Gjør dette i søvne: - Hysterisk morsomt

Celina Myers (27) gjør de merkeligste ting i søvne - og deler det på sosiale medier.

I SØVNE: Celina Meyers går viralt med sine søvnopptak på videoplattformen Tiktok. Reporter: Emma Dalen. Video: @Celinaspookyboo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- I går kveld spiste jeg ost, tok melatoninen min og la meg til å sove i et Teletubby-kostyme. Jeg gikk i søvne som en Teletubby. Jeg vet ikke om jeg skal poste det, og ødelegge teletubbies for dere for alltid?

Slik introduserer Celina Myers (27) fra Ontario i Canada en av sine mange videoer på TikTok-kontoen @celinaspookyboo. Like etter postet hun et klipp der hun går i søvne i kostymet.

- Hei og velkommen til Teletubby-søvngjengeri! Jeg beklager, sier hun spøkefullt om den nattlige «episoden».

Satte opp kameraer

Midt i den mørklagte stua, kledd i Teletubby-drakt, lever hun ut en hel scene i søvne. Hun flirer litt for seg selv, før hun begynner å snakke:

- Ikke slåss. Ikke slåss, sier hun, før hun sukker oppgitt.

Celina er nemlig en av dem som «lever ut et fullt liv» i søvne. På dagtid skriver hun paranormale bøker og har lansert en egen sminkekolleksjon.

På natta kan hun stå opp, kle på seg og gjøre de merkeligste ting - i søvne.

Etter at hun og ektemannen Adam fikk satt opp overvåkningskameraer gjennom hele huset (og utenfor), og delte videoene på TikTok, har hun gått superviralt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer