Gjør som Jacko sier

«Michael leder alltid en bønn før vi går inn på scenaen» Jacko-gitarist Jennifer Batten Egentlig vil hun spille sin egen musikk, men hver gang Michael Jackson ringer, kommer Jennifer Batten (35) løpende. Og når Jacko krever at hun skal bleke håret og bære gummimaske på scenen, så gjør hun det også. - Michael får meg til å se ut som en gærning, innrømmer Batten overfor Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 10 år har Batten vært Jackos blonde gitarmonster. I morgen drar hun de berømte soloene til låter som «Beat It» og «Black Or White» på Valle Hovin. Men får hun valget, hopper hun av Jackson-sirkuset øyeblikkelig.

- Hvis jeg selger nok skiver på egenhånd, må Michael se seg om etter en annen gitarist. Jeg vil heller spille for 300 som kommer for å se meg enn 50000 som bare er opptatt av Michael Jackson, sier Batten, som gir ut instrumentalplata «Momentum» sammen med gruppa Tribal Rage i disse dager.

Jacko kom ikke

Batten kom til Oslo og Grand Hotell i går formiddag sammen med resten av musikerne på «History»-turneen. Den eneste som ikke kom var sjefen sjøl. Jacko returnerte rett til sin base i Paris etter lørdagens konsert i Göteborg. Norge ankommer han først et par timer før morgendagens Valle Hovin-konsert. Da bærer det rett til bønn sammen med Batten og og de andre musikerne.

- Michael leder alltid en bønn før vi går inn på scenen. Det er en fin seanse der vi samler styrke og tenker på våre familier hjemme i USA.

Skremmer barna

Batten var både fersk og ukjent da hun i 1987 via noen kontakter i musikkmiljøet i Los Angeles fikk høre at Michael Jackson trengte gitarist til sin «Bad»-turné.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer