Gjorde alt for å bli stjerne

- Jeg vil bli berømt og er villig til å forsøke alt, utbasunerte Geri Halliwell (25) for seks år siden. Hun mener bestemt at nakenbildene var et steg mot den enorme berømmelsen hun nyter i dag som medlem av Spice Girls.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bildene ble tatt på Mallorca for seks år siden, da Geri - bedre kjent som Ginger Space - var 19 år. Hun jobbet som gogo-danserinne i en bar på den spanske øya i Middelhavet.

- Hun var utrolig ambisiøs, og for henne var dette et skritt på veien, forteller fotografen Sebastian Amengual til The Mirror.

Han skulle egentlig ta bilder av en av Geris kolleger, men den ambisiøse Geri bønnfalte ham om å fotografere henne.

- Hun stilte seg inntil meg og sa «Kjære, ta noen bilder av meg også!». Jeg trengte egentlig en lang, slank modell, og Geri var altfor liten. Men hun tok ikke et nei for et nei, og maste helt til jeg gikk med på det. Jeg advarte henne om at det skulle være toppløsbilder, men det brydde hun seg ikke om, sier Amengual.

Målbevisst

For Geraldine Estelle Halliwell, som hun egentlig heter, er suksessen med Spice Girls resultatet av hardt arbeid. Hun vokste opp i Watford, og foreldrene hennes hadde ikke råd til å gi henne timer i sang og dans. Geri var imidlertid fast bestemt på å bli superstjerne.

Hun jobbet på barer, som lettkledt premieutdeler i et tyrkisk TV-show, og som nattklubbdanser. Etter sommeren på Mallorca bestemte Geri seg for å komme i form og begynte med intensiv trening. Etter hvert ble hun aerobicinstruktør og var svært populær som trener for guttene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer