Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gjorde alt for å bli stjerne

- Jeg vil bli berømt og er villig til å forsøke alt, utbasunerte Geri Halliwell (25) for seks år siden. Hun mener bestemt at nakenbildene var et steg mot den enorme berømmelsen hun nyter i dag som medlem av Spice Girls.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bildene ble tatt på Mallorca for seks år siden, da Geri - bedre kjent som Ginger Space - var 19 år. Hun jobbet som gogo-danserinne i en bar på den spanske øya i Middelhavet.

- Hun var utrolig ambisiøs, og for henne var dette et skritt på veien, forteller fotografen Sebastian Amengual til The Mirror.

Han skulle egentlig ta bilder av en av Geris kolleger, men den ambisiøse Geri bønnfalte ham om å fotografere henne.

- Hun stilte seg inntil meg og sa «Kjære, ta noen bilder av meg også!». Jeg trengte egentlig en lang, slank modell, og Geri var altfor liten. Men hun tok ikke et nei for et nei, og maste helt til jeg gikk med på det. Jeg advarte henne om at det skulle være toppløsbilder, men det brydde hun seg ikke om, sier Amengual.

Målbevisst

For Geraldine Estelle Halliwell, som hun egentlig heter, er suksessen med Spice Girls resultatet av hardt arbeid. Hun vokste opp i Watford, og foreldrene hennes hadde ikke råd til å gi henne timer i sang og dans. Geri var imidlertid fast bestemt på å bli superstjerne.

Hun jobbet på barer, som lettkledt premieutdeler i et tyrkisk TV-show, og som nattklubbdanser. Etter sommeren på Mallorca bestemte Geri seg for å komme i form og begynte med intensiv trening. Etter hvert ble hun aerobicinstruktør og var svært populær som trener for guttene.

Lærte å synge

Eventyret om Spice Girls startet i april 1994, da 600 jenter meldte seg til prøvesyngig for et nytt band. Det var Bob og Chris Herbert, far og sønn, som hadde satt inn en annonse i The Stage, hvor de søkte etter jenter.

Fem jenter ble plukket ut fordi de var sexy: Geri Halliwell, Melanie Brown, Melanie Chishold, Victoria Adams og Michelle Stevenson. Sistnevnte forlot gruppa etter fem måneder og ble erstattet av Emma Bunton.

Etter ni måneders jobbing med sangpedagog kunne de fem kommende stjernene synge såpass at de kunne opptre for publikum.

Et drøyt år etterpå hadde hver og en av dem tjent 22 millioner kroner på platesalg og opptredener.

Jentemakt

Geri er i celebert selskap når den gjelder superstjerner med en avkledt fortid. Men til forskjell fra andre tar hun slett ikke avstand fra nakenbildene. - De var et skritt på veien, sier hun.

I dag er Geri opptatt av buddhisme, litteratur og «Girl Power».

- Vi vil samle verden til et mindre sted med musikken vår. Girl Power er nittitallets kvinnesak, sier Spice-jenta Geri.

Nettet er fullt av nakenbilder av Geri og mange andre pop- og filmstjerner. Flere av dem av dem er datamanipulasjoner og derfor ikke ekte.

NAKENBILDER: Geri Halliwell i Spice Girls gjorde alt for å bli berømt. Nå kommer bildene fra hennes pin up-fortid for en dag.