Gjorde alt galt

Mannen stjal en bil, promillekjørte uten lappen, meide ned flere lyktestolper og kolliderte i høy fart. Ingen ble alvorlig skadd i galskapen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mannen i 30-årene ligger sterkt forslått på Hammerfest sykehus etter at han i ettermiddag villmannskjørte i sentrum av Honningsvåg. Mannens skader er ikke alvorlige, men føreren av den stjålne Audien har ikke mye hyggelig å se fram til når han kommer ut fra sykehuset.

- Det er vakthavende jurist som avgjør hva mannen skal siktes for, sier operasjonsleder Jarle Marthinsen i Vestfinnmark politidistrikt.

Men som aktuelle poenger nevner han at mannen stjal bilen utenfor en restaurant. Deretter kjørte han ned flere lyktestolper før han kolliderte med en møtende bil. Ifølge politiet hadde mannen en betydelig promille.

- Han hadde ikke gyldig førerkort, og oppmålinger på kollisjonsstedet antyder at han har hatt meget høy fart, sier Marthinsen til NTB.

Audien ble totalvrak i sammenstøtet.

- Til alt hell ble sjåføren i bilen han kolliderte med bare lettere skadd, og vi er lettet over at ingen andre personer ble skadd, sier Marthinsen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer