- Gjorde daglige ærend drapsdagen

Siktede i Skøyen-drapet vet ikke hvorfor politiet har siktet ham for drapet, ifølge forsvareren.

I AVHØR I KVELD: Siktedes forsvarer, advokat Knut Lindboe, sier at hans klient var svært sliten etter flere timer i avhør og at de valgte å avslutte avhøret, for så å ta de opp i igjen i morgen tidlig. Siktede mener han ikke begikk noe drap den 18. desember i fjor. Foto: Hans-Martin Thømt Ruud
I AVHØR I KVELD: Siktedes forsvarer, advokat Knut Lindboe, sier at hans klient var svært sliten etter flere timer i avhør og at de valgte å avslutte avhøret, for så å ta de opp i igjen i morgen tidlig. Siktede mener han ikke begikk noe drap den 18. desember i fjor. Foto: Hans-Martin Thømt Ruud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Mannen i 40-åra som ble pågrepet og siktet for forsettlig knivdrap på 43 år gamle Vegard Bjerck, har sittet i avhør med politiet i flere timer i kveld.

- Min klient var veldig sliten og ble enige om å fortsette avhørene i morgen. Siktede er like forvirret i kveld som da han ble pågrepet i dag tidlig, sier siktedes forsvarer, advokat Knut Lindboe til Dagbladet.

- Gjorde dagligdagse gjøremålSiktede erkjenner ikke straffskyld og stiller seg uforstående til hvorfor politiet mener han drepte Bjerck. Siktede ble pågrepet av sivilt politi på Majorstua i 08.40-tida i dag tidlig da han var på vei til jobb. Krimteknikere gjorde i kveld flere beslag fra mannens bolig på Skøyen.

- Avhøret i dag har i stor grad handlet om hans bevegelser drapsdagen og dagene før og etter. Han husker 18. desember fordi da var det jo et drap i nabolaget. Han sier han foretok helt dagligdagse gjøremål denne dagen. Han har en helt tilforlatelig forklaring, sier Lindboe.

Advokaten mener politiet var prisverdig åpne under dagens pressekonferanse da de understreket at de er i en tildlig etterforskningsfase mot ham og undersøker nå om de kan knytte siktede nærmere drapet, eller sjekke ham ut av det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer