- Gjorde du ikke som de sa, fikk du beskjed om at beltesenga ble det neste

Natalie Eriksen (23) lå lenket til ei seng i 203 timer på psykiatrisk avdeling i Fredrikstad, hvor hun ble tvangsinnlagt som 16-åring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FREDRIKSTAD (Dagbladet): «Jeg hadde remmer rundt beina, de hadde til og med tatt av meg sokkene og dratt opp buksen min for å få strammet remmene ordentlig inntil beina. Magen min var låst fast med remmer som klemte. Armene mine var igjen låst fast i egne remmer som var festet til magebelte. Overarmene mine var låst fast. Beveget jeg for mye på hodet, holdt de fast hodet mitt også. Jeg var totalt hjelpeløs. Det var flaut, nei, det var rett og slett skamfullt. Og av alle mulige ting skulle de nå ha meg til å tisse på en skål.»Natalie Eriksen (23) har regnet ut at hun lå 203 timer i belteseng på Sykehuset Østfold Veum i løpet av en tremåneders periode da hun var 17 år gammel. Hun var tvangsinnlagt her i to år, fra hun var 16 til hun ble 18 år gammel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer