Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gjorde funn i Skåne

Ikke langt fra stedet der likdeler fra Kim Wall ble funnet.

LETING: Politiet leter etter levninger av Kim Wall på Amager utenfor København i dag. Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix Danmark / NTB Scanpix
LETING: Politiet leter etter levninger av Kim Wall på Amager utenfor København i dag. Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix Danmark / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Skåne-politiet melder i kveld at funnet ikke er levninger fra et menneske og ikke kan kobles til en kriminell handling.

(Dagbladet): Politiet i Skåne i Sverige opplyser i en pressemelding at en forbipasserende har funnet noe som kan være en kroppsdel. Funnet ble gjort i vannkanten i Höllviken sør for Malmö.

Funnstedet er ikke langt fra stedet der likdeler fra den drepte svenske journalisten Kim Wall ble funnet mandag.

- Kriminalteknikere er sendt til stedet for å undersøke nærmere og ev. sikre funnet for en nærmere gransking av rettslege, skriver politiet - som opplyser at deres danske kolleger er informert om utviklingen.

Tidligere i dag ble det kjent at dansk politi vil skjerpe siktelsen mot oppfinner Peter Madsen fra uaktsomt til overlagt drap.

Madsen har forklart politiet at journalist Wall døde i ubåten hans, «Nautilus», men at det skjedde som følge av en ulykke. Den svenske journalisten var invitert med i fartøyet for å lage en reportasje om den, men ble meldt savnet da hun ikke kom tilbake fra intervjuet 10. august.

«Nautilus» sank 11. august, men Wall var ikke om bord; Madsen hevdet han satte henne av på land før hendelsen.

Mandag denne uka fant en syklist en kvinnetorso uten lemmer og hode på øya Amager ved København - DNA-prøver viser at kroppsdelen stammer fra Wall.

«Rakett-Madsen» har forklart at han «begravde» Wall i havet etter dødsfallet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!