New York

Gjorde grusomt funn i leilighet

To små gutter, henholdsvis tre år og elleve måneder gamle, døde lørdag etter omfattende stikkskader i en leilighet i New York City.

DØDE: To småbarn er døde etter at politiet fant dem med omfattende stikkskader i en leilighet i New York City, melder politiet på en pressekonferanse. Foto: NYPD
DØDE: To småbarn er døde etter at politiet fant dem med omfattende stikkskader i en leilighet i New York City, melder politiet på en pressekonferanse. Foto: NYPD Vis mer
Publisert

De to guttene ble funnet med flere stikksår i halsen og overkroppen i en leilighetsbygning i bydelen Bronx seint lørdag kveld, opplyste New York City Police Department (NYPD) på en pressekonferanse seint lørdag kveld.

Politiet rykket først ut til leiligheten der barna ble funnet som følge av meldinger om en utagerende kvinne, uttalte visepolitisjef ved NYPD, Louis De Ceglie, på pressekonferansen.

Kvinnen skal ha brent eiendeler på kjøkkenet i boligblokka, som er et familiehospits for hjemløse.

Irrasjonell

Hun ble påtruffet naken, og oppførte seg ifølge politiet irrasjonelt. Hun ble derfor brakt til sykehus, og politiet ble informert om at hennes to barn var sammen med deres far.

Men kort tid etter kom et nytt nødanrop fra leilighetsblokka i bydelen Bronx.

Hennes to sønner, henholdsvis elleve måneder og tre år gamle, ble funnet livløse i en leilighet i blokka med omfattende stikkskader i hals og overkropp.

Politiet forsøkte i samarbeid med en slektning av dem å gjenopplive guttene, som ble sendt til sykehus.

Der døde de begge av skadene.

Ingen pågrepet

Politiet har ikke pågrepet noen i saken, men mora forblir i deres varetekt. Hun er ikke formelt siktet, men beskrives som en «person av interesse» i saken.

Guttenes far er ikke pågrepet.

New York Times har intervjuet vitner til hendelsen, som beskriver at de to sønnene ble brakt ut av leilighetsbygget på bårer.

Synet har gjort sterke inntrykk.

- Jeg ser fremdeles bildet i hodet mitt, sier Charlotte Oribi, en nabo, til New York Times.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer