Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Gjorde seg ikke bemerket i pistolklubb

Oslo Pistolklubb avlyser trening og konkurranser.

 PISTOLKLUBB:  Anders Behring Breivik gjorde seg ikke bemerket som medlem av Oslo Pistolklubb, skriver klubben. Han fikk mer oppmerksomhet etter fengslingsmøtet mandag. FOTO: NINA HANSEN/DAGBLADET.
PISTOLKLUBB: Anders Behring Breivik gjorde seg ikke bemerket som medlem av Oslo Pistolklubb, skriver klubben. Han fikk mer oppmerksomhet etter fengslingsmøtet mandag. FOTO: NINA HANSEN/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo pistolklubb bekrefter at Anders Behring Breivik har vært medlem av klubben fra 2005 til 2007 og siden juni 2010, opplyser pistolklubben i en pressemelding.

Breivik har deltatt på tretten organiserte fellestreninger og én konkurranse siden juni 2010 uten at han har gjort seg bemerket når det gjelder politiske standpunkt eller på annen måte.

Avlyser inntil videre - Som alle andre er Oslo Pistolklubb rystet over hendelsene 22. juli i Oslo og på Utøya. Klubben har utsatt alle treninger og konkurranser inntil videre. Det er med dyp sorg våre tanker går til alle de rammede og pårørende, skriver klubben.

Breivik er ekskludert som medlem fra Oslo Pistolklubb med umiddelbar virkning.

Oslo Pistolklubb er et upolitisk idrettslag som er organisert i Norges Skytterforbund og Norges Idrettsforbund.

- Vår aktivitet er konkurranseskyting innen olympiske og nasjonale pistolgrener der sikkerhet og trygghet settes i høysetet, understreker klubben i pressemeldingen.

(NTB).