Gjorde sjokkfunn i skrekkens hus

En 12 år gammel jente klarte å unnslippe marerittet på mirakuløst vis. Det ledet politiet til en makaber oppdagelse. NB: Vi advarer om sterke inntrykk.

Gjorde sjokkfunn i skrekkens hus
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske sørstaten Alabama rystes av de grusomme detaljene som har kommet fram etter at en sterkt medtatt, 12 år gammel jente ble funnet med merker rundt håndleddene.

I over ei uke skal jenta ha vært holdt fanget i et mobilt hjem i Dadeville. Til slutt klarte hun på utrolig vis å rømme.

Men den brutale kidnappingssaken skulle vise seg å bare være toppen av et kullsvart isfjell.

Tygget seg til frihet

Mannen i 30-åra som nå står tiltalt, er den tidligere kjæresten til jentas mor.

Ifølge rettsdokumenter som den CBS-tilknyttede TV-kanalen WRBL har fått tilgang til, bandt han jenta fast til senga slik at han kunne misbruke henne.

Under fangenskapet skal han ha benyttet alkohol og narkotika til å holde henne i ruspåvirket tilstand.

I et desperat forsøk på å komme seg løs, begynte jenta å tygge på tauet som holdt henne fast. Etter iherdig tygging - og en ødelagt tannregulering - kom hun seg omsider vekk fra marerittet.

Varslet politiet

Den sterkt medtatte jenta ble oppdaget av en tilfeldig forbipasserende bilist. Hun hadde tydelige merker rundt håndleddene som indikerte at hun var blitt holdt fanget, skriver CBS News.

Jenta fikk medisinsk hjelp og blir ifølge sheriff Jimmy Abbett i Tallapossa County tatt svært godt vare på.

SIGNAL: Et håndsignal som betyr «vold i hjemmet - jeg trenger hjelp» reddet en 16-år gammel jente fra kidnapping. Video: Tiktok Vis mer

Etter at politiet ble varslet om hendelsen, rykket de ut til huset. Da de slo seg inn gjennom døra, ble de møtt av en forferdelig stank.

Gjorde kvalmende funn

Under gjennomsøkningen ble det funnet to forråtnede lik som var kuttet opp i mindre biter.

WRBL melder at det er jentas egen mor og bror som ble funnet i bobilen. Ifølge TV-kanalen skal mannen ha kvalt moren med en pute, før han drepte kvinnens sønn.

Mannen skal ha partert likene i et forsøk på å skjule forbrytelsen. Deretter holdt han kvinnens datter som gissel i over ei uke.

- En ekte helt

- Jeg vil si at hun er sann ekte helt, sa Abbett på en pressekonferanse etter at jenta var funnet i god behold.

Ifølge politiet var ikke jenta meldt savnet på tidspunktet for rømningen. Dermed var rømningen avgjørende for at det ble åpnet etterforskning i saken.

Mannen ble pågrepet en halvtimes kjøretur fra der jenta ble holdt fanget. Han er foreløpig anklaget for blant annet drap og kidnapping. Politiet utelukker ikke at det vil komme flere siktelser.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer