Gjorde sjokkfunn i skrekkens hus

En 12 år gammel jente klarte å unnslippe marerittet på mirakuløst vis. Det ledet politiet til en makaber oppdagelse. NB: Vi advarer om sterke inntrykk.

Gjorde sjokkfunn i skrekkens hus
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske sørstaten Alabama rystes av de grusomme detaljene som har kommet fram etter at en sterkt medtatt, 12 år gammel jente ble funnet med merker rundt håndleddene.

I over ei uke skal jenta ha vært holdt fanget i et mobilt hjem i Dadeville. Til slutt klarte hun på utrolig vis å rømme.

Men den brutale kidnappingssaken skulle vise seg å bare være toppen av et kullsvart isfjell.

Tygget seg til frihet

Mannen i 30-åra som nå står tiltalt, er den tidligere kjæresten til jentas mor.

Ifølge rettsdokumenter som den CBS-tilknyttede TV-kanalen WRBL har fått tilgang til, bandt han jenta fast til senga slik at han kunne misbruke henne.

Under fangenskapet skal han ha benyttet alkohol og narkotika til å holde henne i ruspåvirket tilstand.

I et desperat forsøk på å komme seg løs, begynte jenta å tygge på tauet som holdt henne fast. Etter iherdig tygging - og en ødelagt tannregulering - kom hun seg omsider vekk fra marerittet.

Varslet politiet

Den sterkt medtatte jenta ble oppdaget av en tilfeldig forbipasserende bilist. Hun hadde tydelige merker rundt håndleddene som indikerte at hun var blitt holdt fanget, skriver CBS News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer