Japan:

Gjorde sjokkfunn på «kjærlighetshotell»

62-åringen sjekket inn med en mye yngre kvinne. Da hun dro, bar hun på en koffert.

MAKABERT: En politimann bevokter inngangen til hotellet der det hodeløse liket ble funnet. Foto: NTB
MAKABERT: En politimann bevokter inngangen til hotellet der det hodeløse liket ble funnet. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Søndag ettermiddag 2. juli gjorde ansatte på et hotell i Sapporo på den nordlige, japanske øya Hokkaido en grusomt oppdagelse. I et badekar på et av rommene, lå det et hodeløst lik.

Åstedet for udåden ligger i byens mer tvilsomme strøk. Japanske NHK News omtaler det som et «kjærlighetshotell», der innsjekkingstida er av det kjappe slaget.

KORTE OPPHOLD: Susukino-distriktet i Sapporo er kjent for å romme flere hoteller der gjestene sjekker inn på timesbasis. Foto: NTB
KORTE OPPHOLD: Susukino-distriktet i Sapporo er kjent for å romme flere hoteller der gjestene sjekker inn på timesbasis. Foto: NTB Vis mer

Liket tilhørte en 62 år gammel lokal mann. Ifølge NHK News gjorde politiet beslag av overvåkingsopptak som viste at han ankom hotellet sammen med en langt yngre kvinne kvelden i forveien.

Tre timer seinere sjekket den samme kvinnen ut igjen, bærende på en svart koffert.

Halshogget

Kort tid etter det makabre funnet, meldte Kyodo News at politiet mente kofferten på videoopptaket inneholdt avdødes hode og klær.

Nyhetsmediet skrev videre at offeret var først blitt drept, deretter halshogd med et skjæreverktøy.

Sky News henviser til lokale medier som oppgir at ingen av offerets eiendeler ble funnet på rommet. Hotellsenga var heller ikke benyttet.

Pågrep kvinnens foreldre

Ifølge Sky News er det kommet ny utvikling i den makabre drapssaken.

Politiet har arrestert en 29 år gammel kvinne og hennes foreldre, mistenkt for å ha drept mannen for deretter å smugle hodet hans ut av hotellet.

MISTENKT: Politiet pågrep etter hvert en kvinne og hennes foreldre. Her fraktes de bort fra politistasjonen etter avhør. Foto: NTB
MISTENKT: Politiet pågrep etter hvert en kvinne og hennes foreldre. Her fraktes de bort fra politistasjonen etter avhør. Foto: NTB Vis mer

Lokale medier skriver at politiet på Hokkaido har ransaket hjemmet til kvinnens foreldre.

Politiet har foreløpig ikke bekreftet om det var en relasjon mellom offeret og kvinnen, eller hvilket motiv de mistenkte skal ha hatt. Hodet er fortsatt savnet, opplyser politiet ifølge CNN.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer